http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vaikeavammaiset+vaativat+subjektiivista+oikeutta+henkil%C3%B6kohtaiseen+avustajaan/1135232387476

<<Myös Heikkosen aviomies on sokea, ja perheessä tarvitaan säännöllisesti avustajaa korvaamaan puuttuvat silmät esimerkiksi postin luvussa, asioimisessa ja siivoamisessa.

"Tänä aamuna käytiin yhdessä nostamassa Suomen lippu salkoon, mutta pyysin meidän liiton toimitusjohtajan katsomaan, ettei se vaan jäänyt puolitankoon."

Sähköpyörätuolilla liikkuva Jarmo Tiri työskentelee myyntijohtajana omassa konsulttiyrityksessä henkilökohtaisen avustajan avulla. Hän myös johtaa Heta-liittoa eli Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien Liittoa.

Lihastautia sairastava Tiri sanoo olevansa kansalaisena tuottavampi saadessaan avustajan palvelut.

"Ruotsissa vaikeavammaisten asiat on hoidettu paljon paremmin. Meillä Suomessa on uskomattoman monta hanketta – mutta laihat tulokset." -- <<

Hesarin jutussa puhutaan todellisista ongelmista... Miksi hyvinvointivaltio ei pidä huolta kaikkein heikoimmistaan ? No, sen takia,että meillä on kovaäänisempää hyvinvoivaa porukkaa, joka valittaa ja vaikertaa "ongelmistaan" eikä edes hävetä. Kalle Isokallio, voisitko julkaista uudelleen sen kolumnisi ?

Huomaatteko kontrastin ongelmien ja "ongelmien" välillä..

"On väärin, että ruotsinkieliset uutiset joutuvat kärsimään siitä, että digitalisointi on epäonnistunut ja monet ovat jättäneet tv-lupansa maksamatta.
Ruotsinkieliset uutiset ovat FST:n selkäranka ja jos sitä heikennetään koko ruotsinkielisen julkisen palvelun tulevaisuus on vaakalaudalla.
Ylen täytyy löytää toinen ratkaisu taloudellisiin ongelmiinsa. "

http://www.adressit.com/prorundradion