Olen nimelläni arvostellut pakkoruotsia ja julkisen sektorin ylimitoitettuja ruotsinkielisiä palveluita.

Tänään sain Fonecta finderin  kautta nimettömän tekstiviestin, jonka laitan tähän kokonaisuudessaan:

"Lopeta, hyvä Armas jo tuo yleistäminen.
Ruotsi on Suomen rannikkoalueilla riittävän suuri kieli, jotta niin YLE kun muutkin valtion laitokset saavat luvan ylläpitää palveluja heille ruotsinkielellä.
Ruotsinkielisiä veronmaksajiakin on suhteessa enemmän kuin suomenkielisiä" .

Kriitikkoni siis oli hakenut numeroni finderista, mutta "unohtanut" oman nimensä viestistä--tulee mieleen mafian toiminta tällaisesta kommunikaatiosta.

Päivän uutinen: Ruotsinkielisestä uutistoiminnasta ei säästetä, vaan säästöt haetaan suomenkieliseltä puolelta, kuten aina.

Johtopäätös: Suomi ei ole demokratia, vaan ruotsinkielisten piirien oligarkia. Saamani nimetön tekstiviesti kertoo omaa kieltään. Suomessa ei saisi arvostella pyhää ruotsalaisuutta. Tämän vuoksi meidän on tiivistettävä rivejämme ja verkostoiduttava yhä lähemmin.

Ehdotan siirtymistä sellaisiin toimintamuotoihin, joihin liittyy mahdollisimman paljon julkisuutta, esim. jopa oikeustapauksia, joissa Suomen sairas kielilainsäädäntö ruodittaisiin oikein kunnolla ja media seuraisi oikeudenkäyntejä. Silloin mielipiteemme saisi mahdollisimman paljon julkisuutta ja apaattiset kansalaiset alkaisivat ajatella aivoillaan, millainen oligarkia maamme todellisuudessa on.

Mahdollisimman paljon julkisuutta, se siis olkoon toiminnan perusstrategia.

Iltalehti otti tänään kantaa ruotsalaisten paapomiseen, aivan samoilla sanoilla kuin mitä "fennot" ovat käyttäneet jo vuosia..

"Hufvudstadsbladetin yleisön osastossa ei haluta nähdä, miten paljon enemmän Yle satsaa ruotsinkieliseen kuin suomenkieliseen katsojaan. Tasa-arvoisuus ei voi merkitä samaa tarjontaa suurelle enemmistölle ja 5,5 prosentin vähemmistölle."

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/200712096961274_pk.shtml

Mutta, kuten sanottu: Mitään säästöjä oligarkiassa ei ole mahdollista tehdä, joten kansalaiset:
Jatkakaa äänestämistä, jättäkää tv-maksu maksamatta !